2011-04-04

Gerb. Langų, durų ir jų konstrukcijų gamintojai, tiekėjai ir pardavėjai, taip pat visi tie, kuriuos domina naujai gaminamų ir parduodamų langų kokybė Lietuvoje.

Respublikinė langų ir durų gamintojų asociacija Parodos „RESTA_2011“ metu organizuoja visos Lietuvos langų gamintojų ir langus komplektuojančių gaminių ir medžiagų tiekėjų susirinkimą - konferenciją „Lietuvos langų rinka ir langų kokybė“. Konferencijoje aptarsime Lietuvos langų gamybos problemas, išklausysime LR valstybės institucijų atstovų pasisakymus dėl gaminamų ir importuojamų langų kokybės.

Konferencijos - susirinkimo darbotvarkėje:
  1. Respublikinės langų ir durų gamintojų asociacijos prezidento J.Magelinsko pranešimas „Lietuvos langų rinka“.
  2. LR Aplinkos ministerijos Statybos ir būsto departamento direktorės p. Editos Meškauskienės pranešimas - „Kas šiandien vyksta Lietuvoje langų gamybos srityje“.
  3. Valstybinės vartotojų teisių apsaugos tarnybos direktoriaus p. Felikso Petrausko pranešimas – „Vartotojų skundų langų srityje problematika“.
  4. Ne maisto prekių kokybės inspekcijos, gaminių kontrolės skyriaus, Vyresnio valstybinio inspektoriaus p. Karolio Ruzgio pranešimas „Lietuvos langų rinkos priežiūra“.
  5. KTU, Architektūros ir Statybos Instituto, Statybinės šiluminės fizikos laboratorijos vedėjo Dr. Raimondo Bliūdžiaus pranešimas „Energiškai efektyvių pastatų langų savybių įvertinimas“.
  6. Lietuvos statybininkų asociacijos Vykdomojo direktoriaus Dr. Vaidoto Šarkos pranešimas – „Lietuvos statybų sektoriaus poreikiai ir galimybės“.

Susirinkimas - Konferencija vyks 2011-04-13 d. 13 val. Vilniuje Parodų rūmų „Litexpo“ 1.1. konferencijų salėje.