„Sumeda“ UAB

Veikla:
  • Medžio gaminiai
  • PVC gaminiai

UAB „Sumeda“ gamina energiją taupančius vokiškos arba skandinaviškos technologijos pagrindu pagamintus medinius ir plastikinius langus, modernias terasos duris.

Turime daugiau nei 15 metų langų gamybos patirtį. Visą šį laikotarpį įmonė specializavosi sudėtingų langų sistemų sprendimuose, buvo gaminami labai šilti, aukštus kokybės ir saugumo standartus atitinkantys langai. Didelę dalį gaminių UAB „Sumeda“ eksportuoja į Skandinavijos šalis ir į Rusijos sostinę. Šiuo metu bendrovės centrinė būstinė ir langų gamykla yra Marijampolėje, langų gamybos padalinys turi biurus Marijampolėje ir Vilniuje.

UAB „Sumeda“ nuo 1997 metų pradėjusi vykdyti langų gamybą, visada vadovaujasi strategine nuostata: išlaikyti aukštą produkcijos kokybę per dėmesį užsakovo poreikiams ir nuolatinį naujovių diegimą. Kompanijos patikimumas kuriamas:

• kaupiant ilgametę langų gamybos patirtį,
  • nuolat įgyvendinant sudėtingus langų sistemų sprendimus,
  • vidinių gamybos ir vadybos procesų kokybę palaikant pagal ISO standartus,
  • produkcijos kokybę įrodant sertifikatais ir CE ženklu.

Kompanijos langų gamybos srities išmanymas patvirtinamas plačiu produkcijos spektru ir galimų įgyvendinti konstrukcinių sprendimų gausa.

Gaminami skirtingo profilio, aukštus šilumos bei garso izoliavimo standartus atitinkantys:

• europietiški mediniai ir plastikiniai langai (varstomi į vidų),
  • skandinaviški mediniai ir plastikiniai langai (varstomi į išorę),
  • tvirtos, didelių gabaritų stumdomos terasos durų sistemos,
  • medžio-aliuminio fasadinės sistemos,
  • žiemos sodai,
  • langai pasyviems namams,
  • medinės ir plastikinės lauko durys.

Kartu su savo klientais UAB „Sumeda“ kuria saugesnę, gražesnę, patogesnę ir šilumos (energijos) taupymo aspektu efektyvesnę aplinką žmonėms ir verslui.